За нас

Какво е „Роден Пъзел“?

Роден Пъзел е първата колекция от пъзели на български забележителности, чрез която имате възможност парченце по парченце да наредите поредица от прекрасни български забележителни места, да опознавате Рoдината, да вдъхновявате хората около вас и да се запознавате от близо с нови български места.

Всеки един продукт с марката „Роден Пъзел“ е произведен с мисията да бъде преносител на красотата на българските забележителности и да заразява с положителна енергия, красота и любов към Родината всеки, който се докосне до него. В нашите хиляда парченца ще преоткриете едно начинание, с което едновременно ще опознавате родния (к)рай, ще се забавлявате и ще се обогатявате със знание, емоции и красота.
Кой стои зад проекта?

Зад идеята всъщност стоят двама млади хора, обичащи да пътуват и да преоткриват Родината. Ние сме Надежда и Йордан – запалени пътешественици – и редовно пътуваме до знайни и незнайни кътчета из България. Спонтанната ни идея да съчетаем полезното с приятното ни подтикна да реализираме проекта Роден Пъзел, чийто старт дадохме официално на 24 Декември 2016 година. От самото начало вложихме и продължаваме да влагаме в идеята много енергия, ентусиазъм и положителни емоции, като за нас остава най-вече удовлетворението, че ще популяризираме невероятни родни места.

Ще се радваме да се запознаем, макар и виртуално, да попътуваме и нареждаме заедно родните ни красоти!