🎉 3 нови картини към колекцията на Роден Пъзел 🧩

ТРИ наистина е едно щастливо число! 🌟

Под неговия знак имаме няколко много важни лични момента, а днес вече то официално продължава да зарежда нашата идея със своята сила и символика.

Не едно, не две, а цели ТРИ ще бъдат новите попълнения към нашата родолюбива колекция! След обявяването на последните ни два пъзела – „Царевград Търнов“ и „Белоградчишките скали“, интересът към идеята ни, наистина нарастна и това ни даде сили и мотивация да продължим да мечтаем за нови пъзел картини, да творим нови полезни материали и да даваме всичко от себе си Роден Пъзел да продължава да олицетворява нашата любов към пътешествията из Родината! 🇧🇬

Предполагаме, че вече сте нетърпеливи да разберете, но преди това искаме да споделим, че пътят до тук не бе лесен. Планът за новите пъзели бе задействан от нас още началото на лятото, но покрай трудните времена, които настанаха за всички ни, нови пъзели можеше да очакваме едва през 2021 година. Тогава обаче ние не се отказахме. Пред очите ни минаваха стотици снимки, през ръцете ни – десетки мейли кореспонденция, през ума ни пък не минаваше мисълта, че трябва да чакаме толкова далеч във времето. Може би затова съдбата ни се усмихна, отвори ни вратичка, а ние веднага влязохме през нея, за да дойде есента и да задействаме с пълна пара финалните щрихи от целия процес по създаване на новите пъзели.

Постарахме се да има за всекиго по нещо. Знаем, че не на всеки ще допаднат, знаем, че винаги може по-добре и се стремим към това, но пък знаем и че имаме безценна подкрепа от такива хора, които трептят на нашите честоти, които ценят труда ни и се вълнуват редом с нас, кои ще са новите попълнения. Още по-ценното бе, че на пръв поглед в почти безизходна ситуация, намерихме път и решение, и отново резултатът е впечатляващ на първо място за нас, за да си позволим да го представим и на всички вас!

Благодарим ви безкрайно за търпението и подкрепата! Хайде заедно да отворим новите ТРИ пъзел кутии! 🙌

С пъзел #1 се насочваме към Родопите! Някои може да ни упрекне, че отново ще редим заедно безкрайна гора и трудно небе, но кажете ни, не са ли едни от най-прекрасните места у нас именно сред уникално красивата ни природа!? Места, които ти дават енергия, дори когато си там със затворени очи. Отговорът безапелационно е „ДА“ и всеки път щом погледнем към тази картина у нас нещо потреперва. Това е един от завоите на язовир Кърджали, чиито води се вият из тесните долини. Язовирът е захранван от река Арда, която пък се вие през целия си път, образува всевъзможни меандри.

Насладете се с всички сетива на тази дива родопска красота – „Меандрите на Арда“!

Пъзел #2 ни пренася моментално на морето. Много от вас си пожелаха морска картина. Всички знаем, че морето има една специфична притегателна сила, която е необяснима. Важното е да си там близо до морето! Дестинацията, в която хвърляме котва, е на любимото южно Черноморие – уникалния допир на реката с морето. Особено впечатлени сме от коментари на наши последователи, че по-добре да редиш безкрайно синьо море, отколкото безкрайно синьо небе. Е, тук има и от двете, но създадохме този пъзел за тези, които обичат истински пъзел предизвикателства. Знаем, че сред вас има наистина много запалени пъзел маниаци, за които дори този кадър може да се окаже лесен. Тях ще се опитаме да предизвикаме да го наредят рекордно бързо, а на тези които им се струва труден – не се плашете, оставете крайния резултат да ви води. Хилядата парченца събрани в едно обещават да ви зареждат с енергията на морските вълни всеки път щом погледнете към тях!

Потопете се в магията на „Синеморец и устието на Велека“!

За пъзел #3 избрахме нещо много нестандартно, което просто ни омагьоса с цветове и форми. Колко от вас са чували или посещавали „Поморийските солници“? Още една наша мисия е да прочуем такива обекти из Родината, които носят хилядолетна история, именно като Анхиалските басейни за събиране на сол. Отново близо до морето, но с изцяло собствен специален чар, ценно предназначение и наслада за очите при поглед отвисоко. Вярваме, че с този специален кадър ще зарадваме, още една част от пъзелолюбителите, които обичат да редят палитри и прави форми, а всичко това на фона на роден кадър.

Присъединете се към нашето най-цветно и солено пътешествие „Поморийските солници“!

Всички три наши нови пъзела по някакъв начин са обвързани със силата на водата. Това бе водещо при избора ни, след като се допитахме до вас и без съмнение мнозинството пожела да види забележителни водни картини претворени в нашите 1000 парченца. 🧩

Автор и на трите прекрасни изображения е Владислав Терзийски, на който отново сме благодарни от сърце! След уникалния кадър на Белоградчишките скали, решихме без съмнение да му се доверим отново. Смятаме, че не сбъркахме! 📷

Надяваме се да сме ви изненадали приятно. Днес, когато нареждаме всички наши пъзели един до друг се чувстваме горди от това, което сме създали. Всеки един от тях е много специален, а посланието, което е закодирано в него е много повече от пъзел картина. То е единство, сила, мощ, обич и преклонение!

🎁 За да отбележим този специален момент решихме да ви зарадваме допълнително като пуснем ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА на нашия сайт и предлагаме:
✅ 10% отстъпка на новите пъзели
✅ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до ОФИС при поръчка на ТРИ или повече пъзела
✅ Очаквана доставка: 7-ми Декември
Поръчай от тук 👉 https://roden-puzzle.bg/pazeli/

Благодарим ви още веднъж, че сте тук! Ще се радваме да чуем в коментар вашата обратна връзка. Кой от трите пъзела ви харесва най-много? Бихте ли ги наредили? Какво още бихте искали да прибавим към колекцията! Използвайте без колебания нашия уеб сайт, за да направите предварителна поръчка. А ние се оттегляме да редим своите 3 x 1000 парченца емоции! 💖

Поздрави,
Наде и Данчо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *