🎉 Новата колекция РОДЕН ПЪЗЕЛ 2022 е тук 🧩

🥁 Приятели, и тази година големия ден дойде! Щастливи сме да ви представим НОВИТЕ попълнения в нашата родолюбива колекция! 🇧🇬

Както всяка година, вложихме много енергия в подбора на кадрите, срещнахме обичайните трудности на финалната права, но в крайна сметка УСПЯХМЕ! Те са тук и се надяваме да ви зарадваме с новите 5 златни съкровища достойни да бъдат наредени от всеки любител и да красят всеки дом!

🌟 ГОТОВИ СМЕ да обявим 5-те нови пъзела с вече познатите ви 5 ключови думи, които обявихме наскоро в социалните мрежи. А те бяха 🌊 МОРСКИ, 🔮 МИСТИЧЕН, 🛕 ВНУШИТЕЛЕН, 🏺 ДРЕВЕН, 🌃 НОЩЕН. Някои от вас се досетиха, други бяха много много близо и е време да видим кой е познал.

Благодарим ви безкрайно и от 💖 за подкрепата! Без вас нямаше да се справим! Няма да ви мъчим повече и започваме с изненадите! 🔥

С ключова дума „морски“ 🌊 приветстваме „Очарованието на Болата“.

С тази необятна красота в любимото синьо се пренасяме на една от най-живописните местности по Северното Черноморие – място с очарователни гледки, живописен залив, заключен между червени скали, с красива флора и фауна. Заливът, който от 2013 г. е пълноправен член на клуба „Най-красивите заливи в света“. Една страхотно предизвикателство на север, което ще ви завладее с крайния си резултат!

Разкриваме какво се крие зад думата „мистичен“ 🔮 – едно изключително явление, наречено „Потопената църква край язовир Жребчево“.

Повече от половин век самотният храм всяка пролет е наполовина потапян вследствие на топящите се снегове и валежи. В края на лятото обаче църквата е изцяло над водата, а всеки, който прекрачи прага ѝ, може да почувства духа на едно изселено, потопено село. Какво още има да ни разкаже то, може да разберете докато го редите. Умишлено създадохме този пъзел за любителите на по-трудните пъзел преживявания. Ще се радваме да споделите в коментар, дали сме успели да ви затрудним?

Истински „внушителен“ 🛕 е следващият кадър в колекцията ни – Храм-паметник „Св. Александър Невски“, един от символите на София. Храмът се издига на едноименния площад в центъра и е кръстен на известния светец, покровител на Русия – свети Александър Невски, като признателност към Русия и нейния цар Александър II, наричан „Цар Освободител“.

Знаехте ли, че за първоначална локация на храма бил избран старопрестолният град Велико Търново, но след като София става столица, Първото обикновено народно събрание решава катедралата да бъде построена именно там. Този иоще интересни факти, може да научите докато редите този красив кадър, заснет отвисоко.

С кодова дума „древен“ 🏺 се отправяме в южната част на България, за да се насладим на „Античният театър в Пловдив“. По нашите земи се намира един от най-старите градове в Европа, град на над 8000 години, чийто девиз „Древен и вечен“ обобщава важното му историческо и културно значение.

По-древен от Рим, Атина и Константинопол, построен в подножието на шестте сиенитни хълма, познат като „Градът под тепетата“, Пловдив пленява всеки посетител със своята история, архитектура и гледки. Безспорно Античният театър е сред най-забележителните паметници на древността и се чувстваме повече от щастливи, че ще имаме възможността да го наредим заедно.

И за финал оставихме страхотната изненада, която се крие зад думата „нощен“. 🌃 Отдавна мечтаем за неповторимо нощно пъзел приключение в нашата родолюбива колекция и сме горди да ви представим внушителният кадър – „Звездна нощ над Беклемето“.

Този кадър сякаш ни пренася в друго измерение. Той е истинско предизвикателство и гарантирано удовлетворение за всеки, който се справи. Астрофотографията прави невидимото за окото видимо и разкрива красотата на звездното небе. Да стоиш под арката на Млечния път през топла лятна нощ, заобиколен от звуците на щурците и аромата на чистата природа, е преживяване, което трудно може да се опише или забрави. Надяваме се всяко едно парченце от този толкова специален за нас пъзел да ви пренесе именно там, да се почувствате опиянени от красотата и тайната на звездите.

Изненадите разбира се не спират до тук. 🔥 Много от вас ни попитаха кога ще има от вече изчерпаните ви любими кадри! Едновременно с новата колекция, те също ще бъдат НАЛИЧНИ! 🎉

🎁 По стара традиция винаги отбелязваме този специален момент с ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА и ОТСТЪПКИ на нашия сайт.

✅ Очаквана доставка: 1-ви Декември
✅ Поръчай сега и спести -10% ⏳ до 27-ми Ноември
✅ Безплатна доставка при поръчка над 80лв.

Благодарим ви още веднъж за подкрепата! Надяваме се, че успхяме да ви изненадаме приятно и дано намерите своя нов любим пъзел сред нашата колекция. 🇧🇬 Ще се радваме да споделите в коментар кой е любимият ви кадър от новата колекция, а защо не и какво още бихте искали да добавим. Най-нетърпеливите могат да заповядат в нашия Viber канал за още новини и атрактивни изненади!

Поздрави,
Наде и Данчо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *