Новите пъзели са тук! 🎉

Имаме голяма новина!!!

Избрахме днешния специален празник, за да обявим с радост следващия пъзел от нашата колекция! 💖 А за да е още по-голяма изненадата, ще ви представим не една, а две нови картини с марката Роден Пъзел. Вълнението ни е огромно и големият момент настъпи.

Най-накрая държим в ръцете си новоочакваните с много трепет парченца в нашата родолюбива колекция. След като ги видяхме на живо, нямаме търпение да ги представим и на всички вас. Както знаете няма случайност в избора на места, дори по-скоро самите те избират нас!

За първото от тях отдавна си мечтаем. Разширихме периметъра и подбрахме още едно сантиментално за нас място, което искахме да видим в цялата му прелест в 1000 елемента.

Представяме ви третото попълнение в колекцията ни – „Царевград Търнов“!

Синоним на величие и слава – крепостта Царевец е несравнима! Горди сме, че този път кадърът е заснет от самите нас и носи още повече добавена стойност. Часовете прекарани пред портата определено си заслужаваха, за да може крепостта да оживее истински пред очите ни и да напомня за славно минало с всяко свое нареждане.

Плавно преминаваме и към втория ни избор.

Северозападна България крие едно от най-невероятните природни творения. Щом видяхме уникалният кадър на фотографа Владислав Терзийски разбрахме, че искаме да бъде част от нашата колекция.

Пред вас е Роден Пъзел №4 – „Белоградчишките скали“!

Сред внушителните скали се простира Белоградчишката крепост, която пленява със своята архитектура и със спиращите дъха гледки към Белоградчишките скали. Изключително вълнуващо е изкачването по многобройните стъпала до върха, а най-високата ѝ точка, разкрива неповторима панорама към Стара планина, която ни е любима.

Царевец и Белоградчик бяха и сред фаворитите желани картини за пъзел в нашата анкета „Коя българска забележителност желаете да наредите като пъзел?“ и за нас бе важно да се съобразим и с вашето желание. Благодарни сме, че толкова много хора се включиха и ни помогнаха да направим най-добрия избор. Именно това ни вдъхнови да попълним колекцията едновременно не с един, а с два нови пъзела.

Запазили сме новия дизайн на кутията, от която да можете да редите своя нов любим пъзел, като този път, тя пристига при вас с още едно нововъведение, което ще бъде изненада и ще разберете, когато пъзелът е в ръцете ви. И двете картини ще бъдат предизвикателство, както за по-опитните пъзел фенове, така и удоволстие за начинаещите.

Надяваме се тези които вече имат първите два пъзела, да запълнят колекцията си, а тези, които все още не са се докоснали до нашия Роден Пъзел, да си харесат някой от новите ни пъзели.

Може да се сдобиете с „Царевград Търнов“ или „Белоградчишките скали“, като направите поръчка през сайта www.roden-puzzle.bg или директно на нашата фейсбук страничка – Роден Пъзел. Също така можете да получите своя пъзел лично от нас в град Варна, където всички доставки продължават да бъдат безплатни. Ще се радваме да се запознаем.

Искаме с цялото си сърце да благодарим на всички, които подкрепят идеята ни! Без ВАС нямаше да стигнем до тук! 🇧🇬

3 responses to “Новите пъзели са тук! 🎉

  1. „Роден пъзел“, вашият ентусиазъм е завладяващ❤️ Истинско доказателство, когато тръгнеш към целта как пътят сам се появява🌞Да украсите и умножите с още много красиви картини много български домове 🌺🍀💝

  2. Прекрасни са новите пъзели, както и другите два. №1 и №2 красят стената „Аз обичам България“ в нашата ученическа занималня „Подай ръка“ в гр. Плевен. Децата с голяма любов и ентусиазъм ги подредиха. Сега ще си допълним колекцията. Благодарим ви от сърце. Успех в благородната ви инициатива!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *