Политика за изгубени парченца

Удоволствието от последното парченце, а всъщност него да го няма!

Чувството да си вложил огромно старание и енергия да наредиш цялата картина и накрая да има липсващо парченце е ужасно. Ние сме тук, за да помогнем! За съжаление никой не е защитен от липсващо парченце. Откровено споделяме обаче, че за щастие от толкова много продадени пъзели, до сега тези случаи се броят на пръстите на едната ни ръка и всички те са завършили с щастлив край. Всеки един клиент получи липсващото му парченце и всеки кадър оживя в пълната му прелест.

Ако по някаква причина установите липса на парченце, ние ще възстановим липсата. Преди това обаче най-любезно ви молим:

  1. Огледайте внимателно дали елементът не е паднал някъде край вас, докато нареждате пъзела.
  2. Погледнете отново за всеки случай в кутията и под самия нареден вече пъзел. Понякога парченцата неволно залепват и през цялото време всички са били някъде там, но не ги виждаме.
  3. Понякога изгубено парченце се появява без да го търсим след ден/два. Претърсете на другия ден отново обстойно цялото пространство, за да се уверите, че не сте загубили вие парченцето.

МОЛИМ ВИ претърсете обстойно НЯКОЛКО ПЪТИ и когато сте абсолютно сигурни, че парченцето липсва, ни пишете. Оставяме на вас избора за канал по който да се свържете с нас:

контактната форма на нашия уебсайт
– email: contact@roden-puzzle.bg
– телефон за връзка 0883 458 816
– съобщение на страничката ни във Facebook

За нас е важно да имате не просто един нареден пъзел, а цялостната картина и преживяване да са ви доставили удоволствие. От наша страна пък се разделяме с парченце от нашия личен нареден пъзел, затова толкова пъти наблягаме на обстойното претърсване.

Ако се намирате далеч и не може да получите вашето липсващо парченце, можем да ви предложим следната идея. Наложете постера или капака на кутията върху наредения пъзел и изрежете от там липсващото парченце.

Благодарим ви за разбирането и се надяваме по-рядко да се налага да посещавате тази страничка! ♥