Роден Пъзел в Роден Глас

Роден глас е списание за българите в Чехия. Представяме пред вас едно от най-спецалните интервюта, което сме давали, защото знаете, че когато човек е далеч от Родината, му се иска най-силно да е близо до нея и всичко най-скъпо тук.

Възхитително е как тази медия не спира да се развива вече над 45 години, пазител е на българския дух, култура и традици сред сънародниците ни в чужбина и събира важни и значими теми на всеки два месеца, за да предостави актуално съдържание пред аудиторията. Огромно уважение към тях! 👏

Когато преди време скъпа за нас приятелка отвъд граница сподели колко силно иска да пренесе още едно кътче от Родината и да нареди Роден Пъзел, ние направихме всичко възможно и двата пъзела да стигнат до нея.

За щастие пъзелите пристигнаха успешно при Мони и не след дълго тя ни покани да разкаже за нас в Роден глас. Днес вече държим списанието в ръцете си и сме благодарни от сърце за този невероятен материал и за шанса да представим нашата идея пред българите в чужбина.

Всичко това ни накара да търсим удобни варианти за доставка на пъзели извън граница и вече сме готови да изпращаме Роден Пъзел до всички точки на света.*

*Бихме споделили, че това не е първото пътуване на Роден пъзел. Още преди няколко месеца един от пъзелите благополучно беше изпратен до Америка и вече е отдавна нареден на хиляди километри от Родината.

Горди сме да можем да ви зарадваме по всяка точка на света и сме готови да направим всичко възможно за да получите своето парченце пъзел, което да ви напомня за Родината.

За нас бе чест да се видим на страниците на списание Роден глас! Надяваме се да сме пренесели поне за миг читателите пред красивите гледки от нашите пъзели! 💖

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *