Новият ни пъзел – „Величието на Шипка“

Днес е голям ден за Роден Пъзел, денят в който с радост обявяваме втория пъзел от нашата колекция! Емоцията е неописуема, сърцата ни празнуват и дългите думи са излишни.

Не вярваме, че има българин, който да не се чувства горд, когато застане пред Паметника на Свободата. Това е най-великото място в нашата история. To излъчва и увековечава в едно безсмъртното дело на нашите герои и могъществото на природата. Гарантираме ви неповторима емоция и спиращ дъха кадър, който ще оживее пред вас след като наредите пъзела.

Кръстихме го „Величието на Шипка“!

Пъзелът пристига при вас с чисто нов дизайн на кутията, от която да може да нареждате лесно своя нов любим пъзел. Самото сглобяване на картината ще бъде предизвикателство и за по-напредналите фенове на пъзели.

Имахме удоволствието първи да изживеем нареждането на всяко парченце едно по едно, за да сме сигурни, че до вас ще достигнат нови 1000 висококачествени елемента. Обединени в едно – те носят българския дух и заряд! Към тях добавяме от сърце и нашата положителна енергия! 💖

Шипка бе безапелационният победител в анкетата ни „Коя българска забележителност желаете да наредите като пъзел?“, който напълно съвпадна и с нашето мнение за следващ пъзел. Благодарни сме, че толкова много хора се включиха и ни помогнаха да направим най-добрия избор.

И не на последно място този нов пъзел нямаше да бъде факт без подкрепата на един невероятен човек и професионалист. Радослав Първанов е фотографът сътворил този перфектен кадър, на който всички ние ще имаме удоволствието да се наслаждаваме многократно.

Може да се сдобиете с „Величието на Шипка“, като направите поръчка през сайта www.roden-puzzle.bg или директно на нашата фейсбук страничка – Роден Пъзел. Всички доставки за град Варна продължават да бъдат безплатни. Така ви предлагаме да получите своя пъзел лично от нас, за да се запознаем, а ако се намирате в централна България и не бързате, ние отново ще ви го донесем лично при нашето следващо пътуване към дома.

Благодарим ви, че ще споделите нашата идея с приятелите си! Така помагате на Роден Пъзел да вдъхновява и запознава повече хора с прекрасната ни Родина! 🇧🇬

3 responses to “Новият ни пъзел – „Величието на Шипка“

  1. Здравейте 🙂

   Благодарим Ви за интереса, коментара и това, че сте гласували в нашата анкета! Оценяваме го най-сърдечно!

   Паметникът и неговата история са величествени от всеки ъгъл. Всеки един кадър го подбираме с много любов, страст и влагаме много енергия в неговия избор.

   Тепърва развиваме нашата българска колекция и сме сигурни, че за всеки вкус ще има родна забележителност, а защо не и цялата колекция?

   Благодарим Ви още вендъж,
   Йордан, Роден Пъзел

 1. Здравейте! Страхотни сте! Поздравявам Ви за тази страхотна идея. Но имам въпрос – Кога ще има налични бройки от този пъзел „Величието на Шипка“? Искам да си го купя. И имам предложение- защо да не направите пъзел с Васил Левски?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *